Twitter icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon

Visa meny

Leverantörer

Labinett arbetar ihop med några av världens ledande leverantörer inom de aktuella produktområdena:

Micropump startade 1960 med sin magnetiska kugghjulsteknik . Idag är Micropump ® marknadsledande med magnetiska kugghjulspumpar förlåga flöden. Micropump är specialiserade på OEM och industriella applikationer där pumpar med exakt vätskestyrning krävs. Micropump har teknisk expertis för att möta kundernas speciella problem.

Vacuubrand har tillverkat vakuumpumpar i över 50 år och de har alltid haft en hög kvalitet på sina produkter. Labinett har varit återförsäljare för Vacuubrands produkter i över 20 år och Labinett har pumpar som fortfarande fungerar från tidigt 90-tal. Vi vet att kvaliteten är hög hos Vacuubrand.

Ismatec är världskända för sina exakta slangpumpar och långa livslängd. De har ett långt samarbete med Labinett sen över 20 år tillbaka. Ismatec gör slangpumpar för Lab, universitet och lättare industripumpar.

Vögtlin tillverkar med Schweizisk precision sina massflödesmätare och massflödesregulatorer (MFC). De är gjorda för laboratorier som behöver noggranna och snabba massflödesmätare för gaser. Det finns en industriversion av deras massflödesregulator som är ATEX-klassad och kapsling med IP67. Vögtlins mass flow controller för gas är av högsta kvalitet och perfekt för OEM lösningar. CERN i Schweiz använder Vögtlins massflödesregulatorer.

COLE Parmer, fd Thermo Scientific, gör slangpumpar från minsta flöden för laboratorier upp till de största flödena som industrin behöver. De är också en perfekt partner för OEM lösningar.

Charles Austen gör laboratoriepumpar för vätskor, vakuum- och tryckluftspumpar. De är bra på små flöden och OEM applikationer.

Sawa från Schweiz gör pumpar för att pumpa stora mängder livsmedelsvätskor t.ex för mejerier. De har även stora kugghjulspumpar för lite mer krämigare vätskor som har hög temperatur.

Kd Scientific gör sprutpumpar med hög precision för både laboratorier och industri. Det finns ett stort sortiment som passar alla. De har även Centrifan som man har isället för rullindunstare men för mindre mängder. Centrifan behöver ingen vakuumpump eller ventilation då den har ett slutet system som är unikt för dem.