Twitter icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon

Visa meny

Om oss

Labinett AB grundades år 1991 i Göteborg, Sverige. Vi är specialiserade på flöden av gas och vätska där det ställs höga krav på precision och hållbarhet.

Labinett är marknadsledande i norden och har sedan starten levererat precisionsutrustning för lab, läkemedels- och processindustrin samt för forskningsvärlden. Vårt distributionsområde är framförallt Sverige, men även Europa. Huvudkontoret ligger i Göteborg, Sverige. Vi arbetar med några av de främsta tillverkarna inom sitt respektive område och har lång erfarenhet av standardlösningar såväl som anpassade lösningar för speciella behov.

Vår Mission
Vi tror på att hjälpa dig som kund i ditt arbete med att nå bästa möjliga resultat oavsett om det innebär att du skall använda vår mest avancerade produkt eller en något enklare. Det viktiga för oss är att din verksamhet skall fungera utan problem och att du som kund får den mest kostnadseffektiva lösningen. Vi har själva en lång erfarenhet av våra produkter. Vi kan därför hjälpa dig/våra kunder/ med den tekniska supporten eller servicen.

Tveka inte att kontakta oss om du är nyfiken på någon av våra produkter eller har några frågor.

Välkommen!

 


Peter Hellgren, VD Labinett