Våra Leverantörer

Leverantörer

Labinett arbetar ihop med några av världens ledande leverantörer inom respektive produktområde. De är noga utvalda och uppfyller de kriterier i kvalitet, användarvänlighet och service som vi ställer.

Vacuubrand
Masterflex
Ismatec
KD Scientific logo
Vögtlin logga
Micropump
Charles Asten logo

Vacuubrand har tillverkat vakuumpumpar i över 50 år och de har alltid haft en hög kvalitet på sina produkter. Labinett har varit återförsäljare för Vacuubrands produkter i över 20 år och Labinett har pumpar som fortfarande fungerar från tidigt 90-tal. Vi vet att kvaliteten är hög hos Vacuubrand.

Produkter ⇒

Vacuubrand

Vögtlin tillverkar med Schweizisk precision sina massflödesmätare och massflödesregulatorer (MFC). De är gjorda för laboratorier som behöver noggranna och snabba massflödes-mätare för gaser. Det finns en industriversion av deras massflödesregulator som är ATEX-klassad och kapsling med IP67. Vögtlins mass flow controller för gas är av högsta kvalitet och perfekt för OEM lösningar. CERN i Schweiz använder Vögtlins massflödesregulatorer.

Produkter ⇒

Vögtlin logga

Kd Scientific gör sprutpumpar med hög precision för både laboratorier och industri. Det finns ett stort sortiment som passar alla. De har även Centrifan som man har isället för rullindunstare men för mindre mängder. Centrifan behöver ingen vakuumpump eller ventilation då den har ett slutet system som är unikt för dem.

Produkter ⇒

KD Scientific logo

Micropump startade 1960 med sin magnetiska kugghjulsteknik . Idag är Micropump ® marknadsledande med magnetiska kugghjulspumpar förlåga flöden. Micropump är specialiserade på OEM och industriella applikationer där pumpar med exakt vätskestyrning krävs. Micropump har teknisk expertis för att möta kundernas speciella problem

Produkter ⇒

Micropump

Sawa från Schweiz gör pumpar för att pumpa stora mängder livsmedelsvätskor t.ex för mejerier. De har även stora kugghjulspumpar för lite mer krämigare vätskor som har hög temperatur.

Produkter ⇒

Sawa logo

Masterflex (f.d Cole-Parmer) är en ledande global tillverkare av egenutvecklade produkter för fluidik, miljö, analys, laboratorier och kritisk forsknings,- samt processutrustning för biovetenskap. I deras produktutbud ingår Masterflex®, Ismatec® m.fl.

Produkter ⇒

Masterflex

Charles Austen producerar laboratoriepumpar för vätskor, vakuum- och tryckluftspumpar. De är bra på små flöden och OEM-applikationer.

Produkter ⇒

Charles Asten logo

Kontakta oss för en offert eller andra frågor

3 + 4 =