VAKUUMPUMPAR från Vacuubrand

Labinett tillhandahåller vakuumpumpar från Vacuubrand. Pumparna finns i många olika varianter och med olika kapacitet. Vacuubrands omfattande utbud består av vakuumpumpar, vakuummätare och vakuumregulatorer för grovt, samt fint vakuum för laboratoriebruk.

Behöver du hjälp att hitta rätt vakuumpump för din verksamhet och process? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt.

Vacuubrand
Membranpump_diaphragm pumps_vacuubrand

Membrampumpar

Vacuubrands membranpumpar (diaphragm pumps) är vakuumpumpar som tilhandahåller en utmärkt lösning för en kontinuerlig och oljefri evakuering, samt för pumpning av gaser.

Membranpumparna har en alminium design. Alla delar som kommer i kontakt med det pumpade mediet är gjorda av aluminium och av utvalda plaster. De tillåter även ett brett användningsområde för icke-korrosiva gaser. Det mycket flexibla, tygförstärkta dubbla membranet av FKM är idealiskt för en längre livslängd.

 

Kemimembranpumpar, Diaphragm pumps, Vacuubrand

Kemimembranpumpar

Applikationer för kemimembran-pumpar, chemistry diaphragm pumps, evakuerar kemiskt aggressiva gaser och ångor från sådan utrustning som roterande indunstare, vakuumtorkskåp och centrifugal koncentratorer.

Kemimembranpumpar från VACUUBRAND har kompromisslös kemidesign. Deras konstruktion med fluorpolymerer gör dem mycket resistenta mot kemiska ångor från inloppet till avgassystem och är mycket toleranta mot kondensat.

Kemimembranpumpar, Diaphragm pumps, Vacuubrand
Atex pumps Vacuubrand

ATEX / EX Kemimembranpumpar och Kemivakuumsystem

För användning av pumpar i områden med explosiv atmosfär, får endast driftmaterial med ATEX överensstämmelser användas (Europeiska Gemenskapen direktiv 94/9 / EG (ATEX) utrustning i enlighet med ATEX-standarden (fd EX).)

VACUUBRAND erbjuder 2 kategorier av membranpumpar och vakuumsystem som lever upp till ATEX-standarden.

  1. ATEX kemimembranpumpar
  2. ATEX kemivaakumsystem

de är explosionssäkra, oljefria och består av kemikalieresitenta material.

Vacuu Pure. Vacuubrand

VACUU·PURE® 10C

Torrskruvpump (Screw pump) för aggressiva gaser och ångor:

  • 10-3 mbar vakuumområde (No wear parts)
  • 100% oljefri
  • Kemisk resistent
  • Inga slitdelar (No wear parts)
Vacuu Pure. Vacuubrand
Rotary vane pumps_chemistry_hybrid pumps_Vacuubrand

Oljelamellpumpar & Kemi- Hybridpumpar

Oljelamellpumpar, Rotary Vane Pumps, används när det är nödvändigt att ha en process med vakuum på upp till 10-3 mbar. Vi tillhandahåller även  Kemi-HYBRID pumpar (Chemistry HYBRID Pumps).

Vacuubrands oljelamellpumpar är högpresterande, men ändå kompakta. De kan utrustas med ett omfattande sortiment av tillbehör. Oljelamellpumparna har ett innovativt smörjsystem med en inbyggd oljepump samt en stor oljevolym.

Vacuu-Select Vacuubrand

Vakuumstyrning

VACUU·SELECT Vacuum controller från Vacuubrand, är en applikationsbaserad styrenhet med en pekskärm för alla vakuumprocesser i labbskalan. Du kan använda manuell set-point-control för enkla processer, du kan köra helautomatiska destillationer eller skapa din egen applikation med en enkel drag-och-släpp redigering.

VACUU-SELECT är lämplig för alla VACUUBRANDs pumpar och pumpenheter i laboratoriet, men även för applikationer med befintliga vakuumkällor och nätverk.

Vacuu-Select Vacuubrand

Hitta rätt Vakuumpump för din applikation

Kontakta oss för en offert eller andra frågor

3 + 15 =